Frankly the smartest way to buy

Ophalen / Pick-up

How to pick up

De locatie, data en tijden voor het ophalen staan vermeldt: 

  • Op de homepage bij de veiling link
  • Bij de veiling, bovenaan de pagina
  • Bij de kavel, in het tabblad ophalen / pick-up
  • Op uw factuur
  • Bij de veilingvoorwaarden / informatie pagina van die specifieke veiling (te benaderen via het tabblad Voorwaarden bij de kavel en via de Footer van de website)

Bekijkt u tijdens meedoen aan een veiling al goed of u in de gelegenheid bent de kavel op te halen tijdens de vooraf aangekondigde ophaal dagen en tijden. Als dit niet het geval is, kunt u beter niet aan de veiling mee doen. 

Betalen
U kunt vooraf betalen via bank transfer of op locatie met een Maestro pinpas. Betalen met cash of creditcard is niet mogelijk. 

Verschillende locaties
Kijkt u goed naar de locatie van het ophalen. Want niet iedere veiling is op dezelfde locatie. Juist bij veilen is het idee dat er wordt geveild vanaf de locatie waar de items zich oorspronkelijk bevonden. 

Zelf demonteren
Moet een item gedemonteerd worden? Dan moet u dit zelf regelen, inclusief benodigde tools en mankracht. Via de veiling heeft u de kans gehad iets voor een mooi bedrag te kunnen kopen. Daar staat tegenover dat u er wel zelf meer voor moet dan wanneer u iets via een reguliere winkel koopt. 

Kan ik echt niet later ophalen?
Iedere veiling is een soort van project en speciaal voor de ophaaldagen wordt een project organisatie neergezet. Deze is er niet dagelijks. Soms komen we helemaal nooit meer terug op een locatie na de ophaaldagen. Later ophalen is dan echt onmogelijk. Komt u niet opdagen maar heeft u wel gewonnen? Dan moet u evengoed nog wel betalen voor de kavel. U heeft immers door deelname een juridisch geldige koopovereenkomst gesloten. U moet dan betalen voor iets wat u niet meer kunt ophalen. Dat is eeuwig zonde en zeker niet ons doel. Denkt u hier vooraf daarom goed over na en doe alleen mee als u zeker weten het items kunt ophalen!