Frankly the smartest way to buy

TOTTO Veilinginformatie

De veiling van Totto wordt uit gevoerd in opdracht van Curator Douwe Douwes van Spigt Advocaten.  Frank's Auctions is geen eigenaar van de Totto items en is enkel gemachtigd de Totto items te verkopen op basis van een online veiling. 

Algemene voorwaarden 
Bij deelname aan de veiling van Totto gelden de algemene voorwaarden van Frank's Auctions 

Aanvullende voorwaarden
Bij de veiling van Totto wordt het popcorn principe gehanteerd: als er in de 3 minuten van de veiling een bod wordt uitgebracht, dan wordt de veiling met 5 minuten verlengd. Net zo lang totdat er niemand meer bied.   

Betaling en ophalen
Zowel betaling als ophalen moet plaatsvinden binnen 6 werkdagen na het winnen van de veiling. U bent hiertoe verplicht als u door deelname aan de veiling de kavel wint. Er is dan een koopovereenkomst gesloten. Bij verzuim treed artikel 7 van de algemene voorwaarden in werking

Foutieve biedingen
Wij kunnen foutief uitgebrachte biedingen niet verwijderen of aanpassen. Voordat u uw bod bevestigd, wees er zeker van dat u achter uw bod staat. Let goed op komma's en punten (het advies is hele getallen te gebruiken). Voorkom dat u tegen uzelf opbiedt. Als uw bod is uitgebracht en u bent de hoogste bieder, dan staat er (YOU) achter het hoogste bod bij de kavel en u ziet dit terug in het overzicht met de door u uitgebrachte biedingen (MIJN ACCOUNT). Omdat e-mail in de spambox kan belanden of vertraging kan oplopen, kunnen er geen rechten worden ontleent uit niet of te laat ontvangen e-mail meldingen. 

 

VEILING 

Vanaf half november 2020 periodiek een veiling
Kijkdagen: Granaatappelweg 126, Dominguito
Ophalen: Granaatappelweg 126, Dominguito

Voor data en tijden, zie de informatie bij de collectie en kavel