Frankly the smartest way to buy

Villeroy & Boch veilinginformatie

De veiling van Villeroy & Boch servies (vanaf nu V&B) wordt uit gevoerd in opdracht van Franks Spullen.  Frank's Auctions is geen eigenaar van de V&B items en is enkel gemachtigd de V&B items te verkopen op basis van een online veiling. 

Algemene voorwaarden 
Bij deelname aan de V&B veiling gelden de algemene voorwaarden van Frank's Auctions 

Aanvullende voorwaarden
Bij de veiling van V&B wordt het popcorn principe gehanteerd: als er in de 3 minuten van de veiling een bod wordt uitgebracht, dan wordt de veiling met 5 minuten verlengd. Net zo lang totdat er niemand meer bied.   

Productinformatie
Al het servies in deze veiling is tweedehands. Villeroy & Boch staat bekend om haar kwaliteit en het servies is dan ook in zeer nette staat. Doch een enkel item kan lichte gebruikssporen bevatten. Wilt u het met eigen ogen zien en zeker weten? Kom dan naar de kijkdag op 12 december! 

Bent u nog niet bekend met het servies van V&B? Er is online veel over te vinden. Het is luxe en duur servies wat bekend staat om haar levensduur en kwaliteit. Al het servies in de veiling is in dezelfde kleur. U kunt dus ook kavels combineren. 

Betaling en ophalen
Zowel betaling als ophalen moet plaatsvinden binnen 4 werkdagen na het winnen van de veiling. U bent hiertoe verplicht als u door deelname aan de veiling de kavel wint. Er is dan een koopovereenkomst gesloten. Bij verzuim treed artikel 7 van de algemene voorwaarden in werking

LET OPFrank's Auctions is met vakantie van 19 december t/m 4 januari. Later ophalen betekent dus dat u het servies pas NA de feestdagen in huis heeft. 

Foutieve biedingen
Wij kunnen foutief uitgebrachte biedingen niet verwijderen of aanpassen. Voordat u uw bod bevestigd, wees er zeker van dat u achter uw bod staat. Let goed op komma's en punten (het advies is hele getallen te gebruiken). Voorkom dat u tegen uzelf opbiedt. Als uw bod is uitgebracht en u bent de hoogste bieder, dan staat er (YOU) achter het hoogste bod bij de kavel en u ziet dit terug in het overzicht met de door u uitgebrachte biedingen (MIJN ACCOUNT). Omdat e-mail in de spambox kan belanden of vertraging kan oplopen, kunnen er geen rechten worden ontleent uit niet of te laat ontvangen e-mail meldingen. 


VEILING 

Online veiling
9-12 t/m 15-12

Kijkdag
Zaterdag 12-12 van 9:30-12:00

Ophalen
Donderdag 17-12 7:00-10:00
Vrijdag 18-12 13:00-17:30

Kijkdag + ophalen beide op locatie Frank's Auctions, Granaatappelweg 126, Dominguito