Frankly the smartest way to buy

Veilinginformatie Airco veiling

VEILING 

De veiling loopt van 17 januari 2021 t/m 1 februari 2021
Facturen worden verstuurd op 2 februari 2021

Gewonnen kavels kunnen worden opgehaald op
- Donderdag 4 februari 2021 8:00-12:00
- Vrijdag 5 februari 2021 13:00 - 17:00
Ophaal locatie: Nieuwe Pareraweg 14 (achter OMNI Servicecentrum)

Deze veiling heeft geen kijkdagen. Alle items zitten nieuw in de doos namelijk. Alle informatie die wij hebben, is gegeven bij de product informatie van de kavel. Verder kunt u via zoekmachines als Google aanvullende informatie opzoeken. 

AUCTION: 

The auction will run for two weeks until 1-2-2021
People will receive their invoice on Tuesday 2-2-2021.

Items won can be picked up on
- Thursday 4-2 from 8:00 AM to 12:00 PM and
- Friday 5-2 from 1:00 PM to 5:00 PM
Pick-up location: Nieuwe Pareraweg 14 (behind OMNI Service Center)

This auction has got no viewing days. All items are brand new in box. All the information we've got, is provided at the product description of a lot. You can use Search Engines like Google for more specific information. 

Opdrachtgever
De veiling van de airco's wordt uit gevoerd in opdracht van Omni, Unicomer Group. Frank's Auctions is geen eigenaar van de items en is enkel gemachtigd de items te verkopen op basis van een online veiling. 

Algemene voorwaarden 
Bij deelname aan de veiling van de airco units en onderdelen van OMNI gelden de algemene voorwaarden van Frank's Auctions 

Aanvullende voorwaarden

  • Bij de veiling van OMNI wordt het popcorn principe gehanteerd mbt de biedingen: als er in de laatste 3 minuten van de veiling een bod wordt uitgebracht, dan wordt de veiling met 3 minuten verlengd. Net zo lang totdat er niemand meer bied.   
  • Het betreft een veiling van technische producten.
    • U bent zelf verantwoordelijk voor een correcte technische installatie
    • Frank's Auctions is geen product specialist. Inhoudelijk vragen over de techniek kunnen wij niet voor u beantwoorden. 

Betaling en ophalen
Zowel betaling als ophalen moet plaatsvinden binnen 4 werkdagen na het winnen van de veiling. U bent hiertoe verplicht als u door deelname aan de veiling de kavel wint. Er is dan een koopovereenkomst gesloten. Bij verzuim treed artikel 7 van de algemene voorwaarden in werking

Foutieve biedingen
Wij kunnen foutief uitgebrachte biedingen niet verwijderen of aanpassen. Voordat u uw bod bevestigd, wees er zeker van dat u achter uw bod staat. Let goed op komma's en punten (het advies is hele getallen te gebruiken). Voorkom dat u tegen uzelf opbiedt. Als uw bod is uitgebracht en u bent de hoogste bieder, dan staat er (YOU) achter het hoogste bod bij de kavel en u ziet dit terug in het overzicht met de door u uitgebrachte biedingen (MIJN ACCOUNT). Omdat e-mail in de spambox kan belanden of vertraging kan oplopen, kunnen er geen rechten worden ontleent uit niet of te laat ontvangen e-mail meldingen.