Frankly the smartest way to buy

Glazen (Horeca Depot)  veilinginformatie

De veiling van het glaswerk wordt uit gevoerd in opdracht van Horeca Depot.  Frank's Auctions is geen eigenaar van de glazen en is enkel gemachtigd de glazen te verkopen op basis van een online veiling. 

Algemene voorwaarden 
Bij deelname aan deze veiling gelden de algemene voorwaarden van Frank's Auctions 

Aanvullende voorwaarden
Bij de veiling van de glazen van Horeca Depot wordt het popcorn principe gehanteerd: als er in de 3 minuten van de veiling een bod wordt uitgebracht, dan wordt de veiling met 5 minuten verlengd. Net zo lang totdat er niemand meer bied.   

Productinformatie
Alle glazen zijn nieuw en zitten in de originele verpakking. Als deze open is, dan is dit geweest voor foto doeleinden. 

Betaling en ophalen
Zowel betaling als ophalen moet plaatsvinden binnen 4 werkdagen na het winnen van de veiling. U bent hiertoe verplicht als u door deelname aan de veiling de kavel wint. Er is dan een koopovereenkomst gesloten. Bij verzuim treed artikel 7 van de algemene voorwaarden in werking

LET OPFrank's Auctions is met vakantie van 19 december t/m 4 januari. Later ophalen betekent dus dat u de glazen pas NA de feestdagen in huis heeft. 

Foutieve biedingen
Wij kunnen foutief uitgebrachte biedingen niet verwijderen of aanpassen. Voordat u uw bod bevestigd, wees er zeker van dat u achter uw bod staat. Let goed op komma's en punten (het advies is hele getallen te gebruiken). Voorkom dat u tegen uzelf opbiedt. Als uw bod is uitgebracht en u bent de hoogste bieder, dan staat er (YOU) achter het hoogste bod bij de kavel en u ziet dit terug in het overzicht met de door u uitgebrachte biedingen (MIJN ACCOUNT). Omdat e-mail in de spambox kan belanden of vertraging kan oplopen, kunnen er geen rechten worden ontleent uit niet of te laat ontvangen e-mail meldingen. 


VEILING 

Online veiling
9-12 t/m 15-12

Kijkdag
Zaterdag 12-12 van 9:30-12:00

Ophalen
Donderdag 17-12 7:00-10:00
Vrijdag 18-12 13:00-17:30

Kijkdag + ophalen beide op locatie Frank's Auctions, Granaatappelweg 126, Dominguito