Frankly the smartest way to buy

Juwelier Veilinginformatie

De veiling van het winkelinventaris van de juwelier wordt uitgevoerd in opdracht van derden. Frank's Auctions is geen eigenaar van het inventaris en is enkel gemachtigd het inventaris te verkopen op basis van een online veiling. 

Algemene voorwaarden 
Bij deelname aan deze veiling gelden de algemene voorwaarden van Frank's Auctions 

Aanvullende voorwaarden
Bij de veiling wordt het popcorn principe gehanteerd: als er in de 3 minuten van de veiling een bod wordt uitgebracht, dan wordt de veiling met 5 minuten verlengd. Net zo lang totdat er niemand meer bied.   

U dient de gewonnen kavels in deze veiling zelf te demonteren. De benodigde materialen en mankracht hiervoor moet u ook zelf verzorgen. 

Betaling en ophalen
Zowel betaling als ophalen moet plaatsvinden binnen 6 werkdagen na het winnen van de veiling. U bent hiertoe verplicht als u door deelname aan de veiling de kavel wint. Er is dan een koopovereenkomst gesloten. Bij verzuim treed artikel 7 van de algemene voorwaarden in werking

Foutieve biedingen
Wij kunnen foutief uitgebrachte biedingen niet verwijderen of aanpassen. Voordat u uw bod bevestigd, wees er zeker van dat u achter uw bod staat. Als uw bod is uitgebracht en u bent de hoogste bieder, dan staat er (YOU) achter het hoogste bod bij de kavel en u ziet dit terug in het overzicht met de door u uitgebrachte biedingen (MIJN ACCOUNT). 

VEILING INFORMATIE

Kijkdagen:
Vrijdag 30-10 16:00-19:00 uur
Zaterdag 31-10 9:30-12:00 uur
Locatie: Gouverneur van Slobbeweg, Renaissance Mall, Otrobanda

Ophalen:
Dinsdag 10-11 7:00-10:00 uur
Vrijdag 13-11 7:00-10:00 uur
Locatie: Gouverneur van Slobbeweg, Renaissance Mall, Otrobanda
Zelf demonteren