Frankly the smartest way to buy

 Rugtassen

De rugtassen van Totto zijn ontwikkeld voor verschillende leeftijdsgroepen, in verschillende samenstellingen en in verschillende maten. De meest uitgebreide informatie vindt op de website van Totto zelf: https://co.totto.com/morrales Wij hebben ons best gedaan de rugtassen zo goed mogelijk op de foto te zetten. Op deze pagina nog meer generieke productinformatie.


De rugtassen.

Op de foto's, ogen ze wellicht allemaal even groot. Maar er zit variatie in de maat. Kijkt u daarom goed naar de beschrijvingen bij de kavel en de verhouding tot andere elementen op de foto's. Bij de meeste rugtassen is het ook wel in te schatten op basis van de look, de print en de binnenkant. We helpen u op weg!   

Een luxere rugzak inclusief laptopvak. Dat er een laptop in kan, is o.a. zichtbaar op de foto van de binnenkant.

Een wat kleinere rugtas uit de mode collectie van Totto.

De klassieke rugtas met een open hoofdvak en een voorvakje. Deze zijn er met 2 of 3 ritsvakken. 

Een rugtasje voor de kleine prinsesjes onder ons. 


De binnenkant.

De binnenkant van de rugtassen verschilt. Toch is er een lijn in te ontdekken. De klassieke rugtassen hebben een open vak en zijn er in 2 varianten: een open vak met een ritsvakje en een open vak met meer rugvulling aan de binnenkant (2e foto). De laptop rugtassen hebben allemaal plek voor een laptop en zijn vaak de grotere modellen. 

Open vak met een klein ritsvakje erbij.

Een stevige tas met extra rugvulling. 

Een laptop rugtas met apart laptopvak.


De printjes.

Onderstaande overzichten met kleuren komen uit de product magazines van Totto. Van iedere print / kleur zijn verschillende producten gemaakt. We sluiten niet uit dat u een patroon mist, maar veel staan er zeker tussen!